Recensioner och kommentarer

Älmhults kommun 1-2 november 2018

Utbildning och inspiration för kökspersonal i kommunen. ”Vi fick en workshop med inspirerande moderna recept, entusiastisk handledning samt en föreläsning med både fakta och personliga erfarenheter. Cecilia lyfte våra kunskaper gällande råvaror, hållbarhet och tankesätt kring mat till en helt ny nivå.” /Cecilia Tyrberg, projektledare Bryta Trenden.

Ericsson oktober 2018

”Det här var precis vad vi behövde. Trevlig kväll med god mat”.

IF Skadeförsäkring april 2017:

”Väldigt trevlig teambuilding aktivitet i vacker miljö!” IF bokade en heldagskonferens som avslutades med en matlagningsaktivitet på Skogsbo Gård. Vi lagade lunchen och fikat under pauserna.

Deltagare matlagningsaktivitet, Deloitte:

”Inspirerande, trevlig och bra, mycket bra som var närvarande men lät oss jobba i vår takt”.

Deltagare mataktivitet, eWork:

”Cecilia var en mycket bra ledare och hon släppte verkligen in alla i matlagningen”.

Nina, TeliaSonera:

”Väldigt engagerad och kunnig”

Tom S, TeliaSonera:

”En varm & sympatisk kvinna, till det en bra kock”

Amar Andersson, TeliaSonera:

”Roligt tema för kvällen, bra råvaror, inte för komplicerat, och trevlig lokal. Mycket bra. Lugn och sansad. Fanns till hands när man behövde hjälp.”

Deltagare matlagningsaktivitet Handelsbanken:

”Engagerande, tydlig och inspirerande! Mycket trevlig och kul att ha med vid bordet!”

Individuell coaching, Niklas med familj:

Den engagerade hela familjen och entusiasmerade oss alla. Bara att handla efter den inköpslista Cissi skickade till oss öppnade ögonen för nya rätter och lusten att experimentera i köket. Vi träffades i förväg och gick igenom våra önskemål. Cecilia formade kursens innehåll efter detta möte och skickade över inköpslistor. Vårt önskemål var nyttig och snabb vardagsmat utan pasta. Utöver att visa oss ett flertal recept som vi lagade tillsammans, så kom hon med en rad tips som gör vardagsmatlagningen enklare, roligare och mer spännande.

Jag hade höga förväntningar på denna kurs och vi fick ut mycket mer än jag vågat tro. Nu är matlagningen och planeringen så mycket roligare.

 

Deltagare matlagningsaktivitet D-Link AB:

”Mycket bra”, ”Lugn och proffessionell”.

 

Gunilla, privat coaching i matlagning:

”Jag läser nu för första gången recept med nöje.   Det är lite som när jag lärt mig ett nytt språk, plötsligt förstår jag vad det står. Längtar efter att laga nya rätter  – detta är en fullständig omsvängning i mitt liv –  tack för att du gjort detta möjligt!”

 

Maria Thuveson, matlagningsaktivitet Vetenskapsrådet:

”Lagom ambitionsnivå som tillät deltagarna sätta sin egen prägel på maten och aktiviteten som sådan. Trevlig och duktig ledare”.

 

Deltagare, matlagningsaktivitet Axellus:

”Klarade det bra. Kan ej varit en enkel match med 15 främmande människor från olika kulturer i ett och samma kök”.

 

Deltagare, matlagningsaktivitet med EON Värme:
Svar på enkätfråga: Motsvarade kvällen dina förväntningar? Svar: nej
Förklaring i nästkommande fråga om hur deltagarna upplever Cecilia som kursledare:
Svaret på föregående frågan är nej eftersom jag trodde att det skulle vara stressig och högtravande i sitt genomförande. Så var inte fallet. Cecilia håll oss i lediga tyglar och ledde gruppen till en lyckad matlagningskväll”.

 

Åsa Almqvist, matlagningsaktivitet med Kemikalieinspektionen:
Aktiviteten motsvarade Åsas förväntningar och hon tycker att Cecilia var mycket bra som kursledare.

 

Björn Nyberg, Individuell coaching:
recensioner”Vi fick verkligen hjälp med att lära oss precis det vi behövde. Vi hade tydliga önskemål, och Cecilia hjälpte oss steg för steg att lära oss laga många olika rätter med olika typer av moment som vi numera använder oss av dagligen. En stor fördel med kursen är också att den sker i hemmet, så att man använder sin egen utrustning. Om du har kört fast i samma rutiner, eller bara vill lära dig mer om matlagning så kan jag verkligen rekommendera detta.

 

 

 

Bibbi Bager som genomfört Individuell coaching:
”Äntligen hittade jag en matlagningskurs som utgick från mitt behov i mitt eget kök. Det var tråkigt att laga mat och jag hade framförallt inte kunskap att göra det.  Mitt matkonto var skyhögt för jag kastade förstörd mat och åt på restaurang.
Efter samtal med Cecilia gav hon mig ett förslag på ett upplägg för just mig. Vi träffades fem gånger och hon tog mig igenom detta på ett mycket pedagogiskt, inspirerande och engagerande sätt. Cecilia utmanade mig att tänka själv, var mycket lyhörd för mina frågor och min utveckling och var därmed väldigt flexibel under hela resans gång. Det var givande att sitta ner och äta och utvärdera den tillagade maten tillsammans. Dessutom hade vi väldigt roligt och skrattade mycket.
Det känns fantastiskt att jag nu kan och vågar laga mat. Min kropp får mer hälsosam mat och mitt matkonto har drastiskt sjunkit. Och eftersom vi var i mitt kök har jag fått hjälp att uppgradera mina köksverktyg, och vilka varor jag ska ha i kyl, frys och skåp för att kunna ”svänga ihop” något. Dessutom har jag nu massor av recept som är anpassade till just min kunskapsnivå.
Tusen tack Cecilia för detta vägskäl i mitt liv.”

 

Mammagrupp på Inspirationskväll.
”Det märks att Cecilia har mycket erfarenhet av att laga mat, både som kock och privat, och att hon verkligen brinner för det hon gör! Vi hade en mycket trevlig kväll under vilken vi fick spännande nya kunskaper om allt från råvaror till själva tillagningen och hur man gör den både mer effektiv och rolig! Jag kan varmt rekommendera att anlita Kreativ Vardag – för att just skapa en mer kreativ vardag, både i köket och runt bordet!” /Lena Creutz

 

 

 

Läs mer om våra integritetspolicys här

Share this page: