Om Kreativa Kök

God- Hälsosam- Hållbar mat genom Utveckling, Utbildning & inspiration

Sedan 2013 har Kreativa Kök inspirerat och utbildat kockar inom offentlig måltid, medarbetare inom dagligvaruhandeln, idrottsföreningar, företagsgrupper och privatpersoner om god, hälsosam och hållbar mat.

Vår mission är att sprida kunskap om mat och näring för en hållbar framtid, både individuellt för välmående i människors vardag och för vår miljö. Inom offentlig måltid arbetar vi utifrån Måltidsmodellen och generellt alltid utifrån de 17 globala hållbarhetsmålen. Vilket te x innebär att påverka konsument, offentlig måltid, storkök och dagligvaruhandeln att välja sina matinköp utifrån ett hälsosamt, hållbart och rättvist perspektiv. Vi bygger samarbeten med organisationer och leverantörer som jobbar i samma riktning.

Cecilia Walton, som är grundare och ägare av Kreativa Kök, är yrkesutbildad kock och diplomerad kostrådgivare samt förändringsledare för hållbar mat. Sedan 2015 har Cecilia fördjupat sig inom hållbar matutveckling genom mängder av seminarier, konferenser & kursen Diet for a green planet. 

Följ oss på Facebook , Instagram: kreativakok

Kreativa Kök Sverige AB, Stockholm

Tel: 070- 684 16 65, kontakt@kreativakok.se 
Org. nr. 559116-4420 godkänd för F-skattesedel               
 
                                 
 
 

Share this page: