Om Kreativa Kök

Öka ditt välmående & förbättra din hälsa idag och imorgon tillsammans med Kreativa Kök!

Med Kreativa Kök utvecklar du dina matkunskaper och skapar en enklare vardag & hållbarhet för dig och miljön. Med god, hälsosam och varierad mat bidrar vi till ökad frisknärvaro & välmående samt en mer hållbar matproduktion.

Cecilia Walton, VD/ ägare till Kreativa Kök Sverige AB, är kock och diplomerad kostrådgivare. Hon vill ge djupare kunskaper och ett högre medvetande om hur maten påverkar vårt fokus och prestation, eftersom hon med egna erfarenheter har upplevt negativa effekter av fel kost, både i skolan, inom idrotten och i tidigare jobb. Hon coachar barn, ungdomar och vuxna genom föreläsningar, workshops och matlagningskurser, för att skapa bättre förutsättningar för en hälsosam och hållbar livsstil, som i sin tur bygger ett friskare och gladare samhälle!

 

Vår mission:
Genom att erbjuda teoretiska och praktiska utbildningar och aktiviteter inom kost och matlagning, bidrar Kreativa Kök till ett hälsosamt och friskt samhälle, med förbättrade resultat hemma, i skolan, på arbetsplatsen och inom idrotten.

Vår vision:

Kreativa Kök är känt för att vara en unik utbildare över större delen av landet, som kopplar samman matkunskap och hälsa på ett smart, roligt och enkelt sätt. Vi leder utvecklingen med att få organisationer och individer att vilja fördjupa sina matkunskaper och hur maten påverkar våra dagliga resultat på kort och lång sikt.

Våra kunder ser en klar uppåtgående trend i frisknärvaro och mer effektiva medarbetare, som leder till tydligt sänkta kostnader för företagen. På samma sätt märks ett högre resultat på skolor och de idrottsföreningar som följer vår linje.

Vi erbjuder:

Se kommentarer från tidigare deltagare.

Kurserna och matlagningsaktiviteterna bygger på personligt engagemang för varje kunds behov, förutsättningar och önskemål och kan hållas på svenska eller engelska. Kursplanen är uppbyggd på långsiktighet och att kunden får ”redskap” att arbeta vidare med själv efter avslutad kurs. Kurser och aktiviteter hålls utifrån ett avslappnat och lättsamt förhållningssätt till deltagarna. Ett av målen är förstås att ha kul under tiden!

Cecilia Walton som har utvecklat konceptet och driver företaget, har flerårig bakgrund som yrkesutbildad kock och har arbetat inom restaurang och storkök. Utbildad till diplomerad kostrådgivarePaulúns Näringscenter. Hon har även fleråriga yrkeserfarenheter inom, bygg- och inredningsbranschen, försäljning, coaching, pedagogik och ledarskap. Med stor entusiasm och engagemang tar hon sina deltagare till nya nivåer.

 

_DSC2763_jpg - beskurenFölj oss på Facebook , Instagram: kreativakok

Kreativa Kök Sverige AB, Stockholm

Tel: 070- 684 16 65, kontakt@kreativakok.se
Org. nr. 559116-4420 godkänd för F-skattesedel
 
 

Share this page: