Matlagningskurser och kostföreläsningar

Föreläsningar Workshops Matlagningskurser för företag

Hur kan vi förbättra den psykiska och fysiska hälsan och samtidigt tänka hållbart?

Cecilia Walton på Kreativa Kök är kock och diplomerad kostrådgivare med inriktning på hållbarhet. Vår mission är att minska fysisk och psykisk ohälsa genom maten och måltiden på ett hållbart sätt. Cecilia erbjuder föreläsningar på grundläggande nivå upp till att koppla hälsa och hållbarhet för att bli en medveten konsument, som tar medvetna beslut i sina matinköp.

Kontakta oss

Våra föreläsningar

Välmående genom goda matvanor (75 min)

Hur påverkas vår psykiska och fysiska hälsa av vår livsstil?

Näringsfakta: Vad? Varför? Hur?

Balans för en skön och hållbar livsstil

Tips på goda och enkla måltider

Att vara en hållbar konsument

Exempel på målgrupper: Företaget som behöver ta tag i den allmänna hälsan på arbetsplatsen för den breda publiken, Idrottsföreningen som behöver befästa goda och sunda matvanor hos sina unga utövare. 

 

Hälsa+Hållbar= Sant? (45 min) – kombinera gärna med lunchlåda

Korta tips på Vad Varför Hur du kan förändra din psykiska och fysiska hälsa genom maten och måltiden

Korta tips på Vad Varför Hur du kan vara en hållbar konsument

Går alltid det hälsosamma ihop med att vara hållbar?

Målgrupp: Företaget som vi ta del av det senaste inom hållbarhet inom området mat där. Åhörarna har redan grundläggande kunskaper om hälsosam livsstil. Perfekt som lunchföreläsning! Vi levererar gärna lunchlådor med innehåll som kopplar till föreläsningen. 

 

Cecilia har bl a föreläst för: 55 personer på Marginalen Bank, 60-tal kökspersonal inom Älmhults kommun, PREEM, ICA Norrviken, ICA Stuvsta, IKEA Uppsala, Förskolorna Upptäckarna, Liberorum Förskolor, Bausch & Lomb, Morris Advokatbyrå, SISU Stockholmsidrotten (flertalet idrottsföreningar), Smålandsidrotten och Sveriges Turistförening.

 

      

Matlagningskurs- använd friskvårdsbidraget smartare!

Använd friskvårdsbidraget smartare och gå en matlagningskurs med praktisk kostrådgivning. Detta ger dig knuffen till att gå från ord till handling, genom att få igång matlagningen med smarta tekniker och planering. Boka antingen löpande kursstarter eller för en hel företagsgrupp på överenskomna datum. Vi erbjuder grundkurser och Steg 2 kurs för dig som vill vidareutveckla din vardagsmatlagning.

Kontakta oss för offert idag!

Friskvårdsprogram Kreativa Kök

VI FINNS ÄVEN PÅ AKTIVITET.SE
logo
searchVisa alla aktiviteterreviewSkriv en recension

 

Share this page: