Matlagningsaktiviteter

Matlagningsaktiviteter med Kreativa Kök är inspirerande och trevliga

Sedan 2013 har vi arrangerat uppskattade matlagningsaktiviteter med tusentals deltagare. Många av våra kunder återkommer flertalet gånger, då de tycker att det är den bästa teamaktiviteten de gjort, som alla minns. Vi har bred erfarenhet av att arrangera proffsiga matlagningsaktiviteter och kurser i de olika lokaler och kök som vi har tillgång till. Våra expertområden är Hälsa och Hållbarhet och därför kan aktiviteten belysa dessa områden vid förfrågan.

I priset ingår lokal, råvaror, kaffe, kockar, lån och av  förkläde om inget annat är överenskommet. Det förekommer att kunden har eget kök/lokal och då rättar vi naturligtvis priset därefter. Vi rekommenderar gärna passande vin och öl till och köper gärna in alkoholfritt på förfrågan.

 

För 10-20 personer: Välj i vår trerättersmeny (Se nedan för aktuell meny)

För 18-45 personer: Välj bland våra bufféer:

  • Vår specialbuffé: Hållbar Mat
  • Asiatisk
  • Amerikansk
  • Medelhavs
  • Svensk
  • Vegetarisk
Trerättermeny hösten 2019

 

 

 

Kommentarer från tidigare deltagare:
Kul meny. Hade inte förväntat mig att en buffé med amerikanskt tema kunde vara så fräscht och gott, utan massa fett och socker”.
”Positiv och glad kursledare”

Läs fler kommentarer här.

Vi har arrangerat aktiviteter för ett flertal nöjda företag, bland andra Danderyds kommun, Telia, Röda Korset, LRF Konsult, Kemikalieinspektionen, Avanza, Almi, Mekonomen och Vetenskapsrådet.

 

Kontakta oss  för mer information om våra matevents!

Share this page: