Matlagningsaktiviteter

Matlagningsaktiviteter med Kreativa Kök är inspirerande och glädjefyllda!

Kreativa Kök arrangerar matlagningsaktiviteter, där vi leder er igenom matlagningen på ett inspirerande och trevligt sätt. Aktiviteten passar för grupper om 10-30 deltagare i vårt kök på Alströmergatan 22. För större grupper upp till 45 personer, kan vi ordna matevents på Skogsbo Gård i Bromma och för grupper upp till 18 personer kan vi även hålla till på Miele i Solna. Matlagning och måltid pågår ca 4 timmar. Aktiviteten kan kombineras med vår inspirerande kostföreläsning.

Tillsammans med oss skapas en prestigelös och lättsam upplevelse, som många kommer ihåg långt senare. Våra trevliga kockar finns till för er när ni behöver hjälp och lämnar samtidigt utrymme för egen kreativitet. Efter aktiviteten skickas recepten ut till de som vill ha. Det brukar vara väldigt uppskattat.

I priset ingår lokal, råvaror, kaffe, kockar, lån och av  förkläde om inget annat är överenskommet. Det förekommer att kunden har eget kök/lokal och då rättar vi naturligtvis priset därefter. Vi rekommenderar gärna passande vin och öl till och köper gärna in alkoholfritt på förfrågan.

 

För 10-20 personer: Välj i vår trerättersmeny (Se nedan för aktuell meny med bilder)

För 18-45 personer: Välj bland våra bufféer:

  • Vår specialbuffé: Hållbar Mat
  • Asiatisk
  • Amerikansk
  • Medelhavs
  • Svensk
  • Vegetarisk

 

För stora grupper brukar en buffé fungera bra. Detta är buffén Hållbar Mat höst, som varierar med säsongen. Ett bra inslag för de företag som satsar på hållbarhetfrågor på arbetsplatsen.

Buffé Hållbar Mat Höst

Hönsfärsburgare med äppel-och myntasalsa

Snabbgravad röding med granskottsmajonäs

Savojkålsdolmar med butternutpumpa & svarta bönor

Betor med mathavre & salviadressing

Romansallad med rostad vitlöksdressing & kryddigt brödkrisp

Röd & grön ugnsbakad kulpotatis (en variant vid beställning under 28 personer)

Dessert:
 Vaniljpannacotta med plommonkompott & kanderade hasselnötter

Trerättersmeny hösten 2018

Förrätter

Blini med forellrom, chilipicklad rödlök, syrad grädde, hyvlad västerbottenost

Veg alt: Blini med vegetariska tillbehör

Kroppkaka med pancetta & gul lök, ljummen körsbärsmarmelad, hyvlat syrligt äpple & brynt smör

Veg alt: Kroppkaka med rökt tofu & gul lök med samma tillbehör

Huvudrätter

Pankopanerad laxfärsburgare, saltbakad spetskål, tomat- och citrussalsa & potatispuré

Veg alt: Pankopanerad kikärtsburgare

Saltstekt ankbröst med plommon- och ingefärasås rotfruktsrosor, sockerärter & havtornscurd

Desserter

Havtornspannacotta med solgul gelé & krossade skrädmjölsdrömmar

Filodegsrulle fylld med lingon, blåbär, mörk choklad. Vit chokladmousse. Rostat mandelströssel.

 

 

 

Kommentarer från tidigare deltagare:
Kul meny. Hade inte förväntat mig att en buffé med amerikanskt tema kunde vara så fräscht och gott, utan massa fett och socker”.
”Positiv och glad kursledare”

Läs fler kommentarer här.

Vi har arrangerat aktiviteter för ett flertal nöjda företag, bland andra Danderyds kommun, Telia, Röda Korset, LRF Konsult, Kemikalieinspektionen, Avanza, Almi, Mekonomen och Vetenskapsrådet.

 

Kontakta oss  för mer information om våra matevents!

Share this page: