Matlagningsaktiviteter

Matlagningsaktiviteter med Kreativa Kök är inspirerande och trevliga

Sedan 2013 har vi arrangerat uppskattade matlagningsaktiviteter med tusentals deltagare. Många av våra kunder återkommer flertalet gånger, då de tycker att det är den bästa teamaktiviteten de gjort, som alla minns. Vi har bred erfarenhet av att arrangera proffsiga matlagningsaktiviteter och kurser i de olika lokaler och kök som vi har tillgång till. Våra expertområden är Hälsa och Hållbarhet och därför kan aktiviteten belysa dessa områden vid förfrågan.

I priset ingår lokal, råvaror, kaffe, kockar, lån och av  förkläde om inget annat är överenskommet. Det förekommer att kunden har eget kök/lokal och då rättar vi naturligtvis priset därefter. Vi rekommenderar gärna passande vin och öl till och köper gärna in alkoholfritt på förfrågan.

Se nedan olika alternativ för mindre och större grupper samt menyalternativ och innehåll.


 

Matlagningsaktivitet för 10-20 personer

Laga en säsongsanpassad trerättersmeny med kunder, kollegor eller ledningsgrupp! Finns speciella önskemål så är vi flexibla och ser hur vi tillsammans kan komma fram till något som passar.

Vårens trerättersmeny för upp till 20 personer, välj en förrätt, en varmrätt och en dessert. Självklart finns vegetariska alternativ där vi byter ut proteinet i originalrätten:

 

Trerättersmeny vår 2020

 

Kontakta oss

 


Matlagningsaktivitet för 20-60 personer

Kreativa Kök har lång erfarenhet av att arrangera proffsiga matlagningsaktiviteter för stora grupper, som kräver god logistik och  proffsiga matlagningsledare. Vi har tillgång till olika lokaler och anpassar detta till stora grupper. Vi tycker att det fungerar bäst att laga en buffé med större grupper så att alla blir sysselsatta. Här följer våra bufféalternativ. Längre ned på sidan kan du se innehållet i dem.

Vegetarisk Streetfood (ny)

Hållbar Mat (säsongsanpassad med mest svenska råvaror)

Medelhavsmat (inspiration från Medelhavsländer)

Asiatisk (inspiration från Asiatiska länder)

Amerikansk (inspiration från USA och Mexico)

 

Kontakta oss

 


 

Vegetarisk streetfood buffé

 

Kontakta oss

 


 

Hållbar buffé vår

 

Kontakta oss

 


 

Medelhavsbuffé

 

Kontakta oss

 


 

Asiatisk buffé

 

Kontakta oss

 


 

Amerikansk buffé

 

Kontakta oss

 


 

Matlagningskurs med hållbara fiskrätter

Många känner sig frågande till vilka fiskar man kan äta hållbart. En del fastnar även i hur man kan laga goda fiskrätter. Under den här kursen på 4 timmar får ni lära er om vad MSC står för. D v s miljömärkt viltfångad fisk, samt laga 4-6 rätter beroende på antalet deltagande. Aktiviteten arrangeras på dag- eller kvällstid. Alla får recept och en kort kom-ihåg-lista med information om MSC innebörd. Vi tangerar även vad ASC (odlad miljömärkt fisk) står för.

 

 

Kontakta oss

 


 

Vegetarisk matlagningskurs

Fler vill lära sig laga vegetarisk mat! Varför inte göra det som en kick off tillsammans med kollegor och Kreativa Kök. Ni lagar antingen en säsongsanpassad trerättersmeny eller någon av våra vegetariska bufféer.

Kreativa Kök jobbar aktivt med att lära ut och inspirera i vegetarisk och hållbar matlagning. Med stor entusiasm och glädje leder vi gruppen genom matlagningen. Vartefter vi blir klara dukar vi upp och hugger in i säsongens grönsaker.

  

 

Kontakta oss


Läs fler kommentarer här.

Vi har arrangerat aktiviteter för ett flertal nöjda företag, bland andra Danderyds kommun, Telia, Röda Korset, LRF Konsult, Kemikalieinspektionen, Avanza, Almi, Mekonomen och Vetenskapsrådet.

 

Kontakta oss  för mer information om våra matevents!

 

Share this page: