Företag

Öka frisknärvaron och välbefinnandet på  företaget!

Kreativa Kök arbetar för att öka medvetenheten och kunskapen om hur vår kost påverkar vår vardag, i skolan på jobbet och fritiden. Med glädje, humor och allvar coachar Cecilia Walton personer och företag att gå från ord till handling genom matlagningsaktiviteter, kostföreläsningar, matlagningskurser med praktisk kostrådgivning. Utnyttja friskvårdsbidraget smart. Vi erbjuder matlagningskurser i grupp i kombination med kostrådgivning.

För du vet väl att din kost påverkar dina dagliga resultat?

Vi erbjuder företag olika paketlösningar med olika innehåll och längd. Matlagningsaktiviteter, kostföreläsningar och matlagningskurser går naturligtvis att boka enskilt också. För mer information om alternativen se de olika flikarna.

Mat är upplevelse i form av dofter, smak och utseende och påverkar oss på en rad olika sätt. Att aktivera människor genom att göra dem delaktiga i matlagningsaktiviteter och matlagningskurser sammanför människor på ett positivt sätt! En kommentar från en tidigare deltagare som verkligen kom från hjärtat var ”så här mycket har vi aldrig pratat innan”. Det är lätt att bara fastna i sina arbetsuppgifter och glömma bort hur viktiga de mer personliga relationerna mellan kollegorna är. Vår vardag blir helt enkelt lättare och mer glädjefylld om vi även pratar om saker utanför arbetet. Det i sin tur gör att folk i allmänhet trivs bättre och vi får en skönare arbetsmiljö.

Matlagning är ett intressant sätt att se hur rollerna kan förändras under matlagningen, då de som kan lite mer kanske tar för sig lite mer än vanligt och samtidigt blir till stöd för dem som inte har lika stora kunskaper och intresse inom området. Precis som barn, blir även vuxna stolta över vad de åstadkommit och sträcker på sig lite extra när det är gruppens tur att presentera vad de har lagat. Det är alltid lika roligt att se utifrån en kursledares håll. Då vet man att det har gått vägen även denna gång!

matlagningskurs_kreativakok2

 

 

Share this page: