Dagligvaruhandeln

Dagligvaruhandeln- Medvetet Val

Dagligvaruhandeln är ständigt under förändring och nu och i framtiden kommer kunden att söka mer tips och kunskaper när de handlar. Därför skapade vi Medvetet Val. En tjänst som gör att kunden få aktiva tips och råd i butiken kring hälsosamma och hållbara val.

Medvetna kundupplevelser & kompetensutveckling av medarbetare inom hälsa och hållbarhet.

 

 

 

Medvetet Val 

Utvecklat av Cecilia Walton på Kreativa Kök, där kunden får vägledning och matlagningstips i livsmedelsbutiken för en hälsosam och hållbar livsstil. Vi bidrar till ett mer hållbart och medvetet samhälle hos konsumenten och själva butiken. Maten påverkar vår hälsa och välmående i hög grad och på olika sätt. Vad, när och hur vi äter. Alltså även vårt förhållningssätt till maten.

För kunden

Du hittar Medvetet Val i din livsmedelsbutik. I butiken kommer du att hitta ett flertal skyltar som är framtagna för att ge dig  vägledning till att handla smart för din hälsa och miljön.

Du kommer också att kunna ta del av kundaktiviteter i butiken. Håll utkik i butikens kundutskick och sociala medier efter mer information om aktuella aktiviteter.

För butiken

Vi vet att livsmedelsbutiker har en stor inverkan på människors val och även inspiration. Kundupplevelser som du inte kan få via e-handeln kommer att vara nyckeln för att få fysiska butiker att finnas kvar i framtiden och därför blir kundrelationerna allt viktigare. Ett sätt är att förmedla tips och kunskaper som kunden bara kan få genom att handla i butiken.

Kreativa Kök erbjuder butiker unika kundaktiviteter där vi förmedlar tips och kunskap i butiken kring God, Hälsosam och Hållbar mat.

Vår referensbutik är ICA Nära Norrviken med handlare Magnus Wassén i spetsen. Magnus anlitade Kreativa Kök och Cecilia Walton för hennes flexibla lösningar och kreativa idéer för nytänkande att utveckla och positionera butiken.

För mer information kommer vi gärna till er butik och presenterar konceptet, samt lyssnar av vilka utvecklingsbehov ni har. Vi jobbar även med att utveckla hållbara och moderna måltider för ert kök.

Butiker där du hittar Medvetet Val:

ICA Nära Norrviken

ICA Nära Stuvsta

Magnus Wassén, ICA Nära Norrviken och Cecilia Walton, Kreativa Kök

Publicitet i ICA Nära Magasin maj 2019:

Share this page: