Vinterns trerätters succé på matlagningskväll Gemenskapen och att lyckas laga god mat tillsammans är en av de viktigaste nycklarna för en kul och lyckad matlagningskväll. Att lära sig några nya recept och några trix för att lägga upp maten snyggt är uppskattat och något att ta med sig för att prova hemma på egen hand. [mer]

Vinterns trerätters succé på matlagningskväll

Gemenskapen och att lyckas laga god mat tillsammans är en av de viktigaste nycklarna för en kul och lyckad matlagningskväll. Att lära sig några nya recept och några trix för att lägga upp maten snyggt är uppskattat och något att ta med sig för att prova hemma på egen hand.

Det här gänget från Vadestra fick till sina rätter riktigt bra, både smakmässigt och utseendemässigt! Som förrätt en rödbetscarpaccio med chèvrecrème, huvudrätt anka med potatisfondant och päron och rödlökskompott med svartkålschips. Desserten en chokladmoussebakelse med pistage och apelsinsirap. Mums!!

Share this page:


Write a Reply or Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sök på sidan

Senaste inlägg

Taggar