Räcker det med en 60 minuters föreläsning i kostrådgivning om mat för att förbättra välbefinnandet? Genom att kombinera föreläsningen med en nyttig frukost i våra nya lokaler på Karlavägen 64, hos er, alternativt på Restaurang Asplund i Solna, sätter vi större fokus på den praktiska biten. Hur kan man med enkla medel förbättra sina matvanor [mer]

Räcker det med en 60 minuters föreläsning i kostrådgivning om mat för att förbättra välbefinnandet? Genom att kombinera föreläsningen med en nyttig frukost i våra nya lokaler på Karlavägen 64, hos er, alternativt på Restaurang Asplund i Solna, sätter vi större fokus på den praktiska biten. Hur kan man med enkla medel förbättra sina matvanor eller bli påmind om dem i sin egen vardag? Alla människor påverkas olika av maten vi äter och äter du regelbundet på fel sätt, påverkas både kropp och knopp. Förutom fysiska saker som viktuppgång och högre sjukfrånvaro med förkylningar och infektioner, minskar koncentrationsförmågan och fokus sjunker. Det påverkar både vårt jobb och vår fritid.

Efter denna tankeväckare finns det möjlighet att ta nästa steg genom att gå en matlagningskurs i kombination med praktisk kostrådgivning. Med friskvårdsbidraget kan ditt företag, ge era medarbetare ett lyft till ett bättre medvetande inom kosten. Få en behaglig vardag och ett mycket bättre driv med ork på arbetsplatsen.

Minska kostnaderna för sjuk personal och behåll de friska, pigga och produktiva istället!

Börja 2017 med att boka en frukostföreläsning med Cecilia och Kreativa Kök! Kontakta oss här.

Hos oss kan du använda:

mf-banner-inv-250x100

Share this page:


Write a Reply or Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sök på sidan

Senaste inlägg

Taggar