PwC på matlagningskväll på temat Hållbar Mat Kockarna Cecilia Walton och Karl Holmqvist tog hand om ett 30-tal personer från PwC på matlagningskväll på temat Hållbar Mat. Gänget fick laga hönsfärsbiffar och flertalet grönsaksrätter med säsongsgrönsaker. Middagen avslutades med en vaniljpannacotta med plommonkompott och kanderade hasselnötter. Härlig stämning och högt i tak präglade kvällen!   [mer]

PwC på matlagningskväll på temat Hållbar Mat

Kockarna Cecilia Walton och Karl Holmqvist tog hand om ett 30-tal personer från PwC på matlagningskväll på temat Hållbar Mat. Gänget fick laga hönsfärsbiffar och flertalet grönsaksrätter med säsongsgrönsaker. Middagen avslutades med en vaniljpannacotta med plommonkompott och kanderade hasselnötter.

Härlig stämning och högt i tak präglade kvällen!

 

Kalle och Cecilia tackar för en trevlig kväll med PwC!

 

 

Share this page:


Write a Reply or Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sök på sidan

Senaste inlägg

Taggar