Inspiration i naturen i samarbete med Utebildarna för Uppsala-företaget Equalis Uppsala-företaget Equalis avslutade terminen med teambuilding och konferens i två dagar med Kreativa Kök i samarbete med Utebildarna, ute vid Ekhamns gård vid Knivsta. Vi startade dagen med kaffe och introduktion av dagen, som sedan följdes med en geocaching-aktivitet där deltagarna var indelade i lag [mer]

Inspiration i naturen i samarbete med Utebildarna för Uppsala-företaget Equalis

Uppsala-företaget Equalis avslutade terminen med teambuilding och konferens i två dagar med Kreativa Kök i samarbete med Utebildarna, ute vid Ekhamns gård vid Knivsta. Vi startade dagen med kaffe och introduktion av dagen, som sedan följdes med en geocaching-aktivitet där deltagarna var indelade i lag för att lösa uppgifter i skogen. Målet var att komma fram till sjön där vi sedan lagade lunch över öppen eld.

Vi var superhungriga när väl lunchen blev klar och alla tyckte maten var super och blev lite förvånade över hur mycket god och rolig mat det går att göra över en öppen eld och med en skärbräda på en sten som arbetsplats. Efter lunchen fick gruppen lyssna till Cecilias föreläsning ”öka ditt välbefinnande och frisknärvaro genom maten”. Helt utan sedvanlig Power point hölls föreläsningen med sjön som bakgrund.

Innan gruppen tog sig tillbaka till Ekhamns gård för incheckning, genomförde Thomas Traneving på Utebildarna lite roliga och uppskattade samarbetsövningar.

Med stämningen högt i tak intogs en trerättersmiddag på Ekhamns gård, som Cecilia tillagade och som blev mycket uppskattad. Några av deltagarna tyckte det var skönt att summera dagen med att ta ett bad i den vedeldade badtunnan.

Dag 2 var konferensdag och vi höll oss mest i bakgrunden och serverade frukost, lunch och fika till gänget.

Sammantaget fick Equalis två minnesvärda dagar, som vi tror de kommer leva på länge! Tack för att vi tillsammans med Utebildarna fick genomföra detta uppdrag!

Brule m limemarinerade jordgubbar Cecilia och Thomas Inför geocaching maten på tallrik matlagning vid sjön matlagning vid sjön1 matlagning vid sjön2 matlagning vid sjön3 matlagning vid sjön4 rabarber kokas över öppen eld Rödbetscarppacio m rostad parma Föreläsning i naturen Equalis

Share this page:


Write a Reply or Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sök på sidan

Senaste inlägg

Taggar