Att inspirera andra med att bara vara passionerad av något, är helt fantastiskt och när man får tillbaka så mycket positiv energi av någon känns det som man fyller ett tomrum med energi. Gäller även åt det andra hållet, att få inspiration av någon annan, så att hela ens jag blir som ett energiknippe. För [mer]

Att inspirera andra med att bara vara passionerad av något, är helt fantastiskt och när man får tillbaka så mycket positiv energi av någon känns det som man fyller ett tomrum med energi.

Gäller även åt det andra hållet, att få inspiration av någon annan, så att hela ens jag blir som ett energiknippe.

För mig (Rebecca) gäller detta att baka bröd, hur man fascineras av utkomsten blir varje gång. Fast jag bakat oskiljaktigt många gånger tidigare.

Detta gäller för hela Kreativa Köks engagemang, när det gäller att inspirera andra till att äta bättre, för att må bättre och genom detta få ett friskare liv.

För det är faktiskt så enkelt, att genom det du äter påverkar dig så pass mycket, att det kan leda till försämrade eller förbättrade resultat på ditt jobb, i skolan eller i din personliga träning.

I morgon ska jag (Rebecca) få lyssna på en kostföreläsning av Cecilia Walton, som är skaparen och grundaren av Kreativa Kök.

Är så ”peppad” på att få mer kunskap och inspiration och vidare introduktion i mitt jobb som kommunikatör på Kreativa Kök.

Share this page:


Write a Reply or Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sök på sidan

Senaste inlägg

Taggar