Privat

Matlagningskurser & matlagningsaktiviteter med stort personligt engagemang!

Oavsett dina förutsättningar och förkunskaper leder vi dig till en struktur och kunskapsnivå som gör din vardag enklare.Vi arrangerar matlagningskurser för privatpersoner och företag, individuellt och i grupper. Kurserna går även att komplettera med kostrådgivning.

Med vår personlig träning i matlagning skräddarsyr vi en matlagningskurs som passar dina önskemål och utför kursen i ditt hem efter överenskomna kursdatum. Vi utgår från vilka möjligheter som finns i ditt kök oavsett om du bor i en liten lägenhet eller om du bor i en stor villa med tillgång till stora ytor. Vi hjälper gärna till att guida dig i vad som är bra basvaror i kylen, frysen och skafferiet. Då kan du lättare svänga ihop något en dag då planeringen inte fungerat.

För en del personer kan en matlagningskurs innebära att man behöver grunderna i matlagning. För andra handlar det om att få mer inspiration till att laga fler rätter, än att rotera mellan 5-10 rätter, som de flesta svenskar gör. Ytterligare skäl kan vara att man vill göra sina barn mer delaktiga i köket och få de att våga sig på nya smaker.

Kreativa Köks erfarna kursledare guidar till smartare matlagning och matinköp för en hållbar vardag. När råvarorna omsätts på ett genomtänkt sätt minskar både matkostnader och miljöpåverkan. Vi arbetar för ett hållbart samhälle och hälsa hos barn och vuxna.

Genom att få kontroll på vardagsmaten så kan många uppleva en positiv hälsoeffekt, eftersom maten blir mer varierad och med mindre processad mat.

När du bokar en matlagningskurs med Kreativa Kök kan du räkna med stort engagemang för att få just din matvardag att flyta bättre och med mer hälsosamma och goda rätter.

På alla kurser får du möjlighet att prova lite olika köksredskap från vår webbutik.

 

 

matlagningskursmatlagningskurs

Share this page: