Matlagningskurser och kostföreläsningar

Föreläsningar Workshops Matlagningskurser för företag

Förbättra den psykiska och fysiska hälsan hos medarbetare

Cecilia Walton väver samman näringskunskaper med matlagning på ett roligt, enkelt och inspirerande sätt. Hon fördjupar medvetenheten och kunskapen om hur viktig maten och måltiden är för både psykisk och fysisk hälsa. 

Långtidssjukskrivningar p g a psykisk ohälsa ökar och med den även kostnaden för företagen. Genom att arbeta med de mjuka värdena kan företag motverka och vända trenden. Genom att få kontroll på vardagsmaten genom nya kunskaper samt laga mat tillsammans, kan vi komma på rätt köl igen. Gemenskapen kring måltiden är något vi ofta inte prioriterar, men där finns mycket glädje och relationsbyggande att hämta.

Bakgrund:

Cecilia är kock och diplomerad kostrådgivare. Hon har även lång erfarenhet av försäljning inom byggbranschen samt har arbetat med ledarskap och utbildning inom ideell verksamhet under många år. Idag arbetar Cecilia med att utbilda i näringslära och matlagning med föreläsningar, workshops och matevents. Hon erbjuder också matlagningskurser samt utveckling av mat på skolor och förskolor.

Vi erbjuder:

  • 75 minuters föreläsning där möjlighet ges till frågeställning efteråt eller under tiden beroende på storlek. Från 10 personer.
  • 2-3 timmars föreläsning inklusive en efterföljande workshop. Deltagarna diskuterar bra lösningar kring vardagsmaten. Hitta nya vägar som gör vardagen enklare.
  • 2 timmars lunchmatlagning för medarbetare. (kök på bl a Miele i Solna). 8-12 personer per tillfälle.

Föreläsningens rubriker

Hur påverkas vår psykiska och fysiska hälsa av vår livsstil?

Näringsfakta: Vad? Varför? Hur?

Balans för en skön och hållbar livsstil

Tips på goda och enkla måltider 

Att vara en klimatsmart konsument

 

Cecilia har bl a föreläst för: 60-tal kökspersonal inom Älmhults kommun, PREEM, ICA Norrviken, IKEA Uppsala, Förskolorna Upptäckarna, Liberorum Förskolor, Bausch & Lomb, Morris Advokatbyrå, SISU Stockholm Idrottsutbildarna (flertalet idrottsföreningar), Smålandsidrotten och Sveriges Turistförening.

Boka som frukost- eller lunchföreläsning för upp till 40 personer i våra lokaler hos Meeting Room, Alströmergatan 20, alternativt kommer Cecilia ut på arbetsplatsen och serverar en god och hälsosam frukost som anknyter till föreläsningen. För detta går det att använda en del av Friskvårdsbidraget.

forelasning_vaxjo_17sep2016   _DSC2763_jpg - beskuren   

Matlagningskurs- använd friskvårdsbidraget smartare!

Använd friskvårdsbidraget smartare och gå en matlagningskurs med praktisk kostrådgivning. Detta ger dig knuffen till att gå från ord till handling, genom att få igång matlagningen med smarta tekniker och planering. Boka antingen löpande kursstarter eller för en hel företagsgrupp på överenskomna datum. Vi erbjuder grundkurser och Steg 2 kurs för dig som vill vidareutveckla din vardagsmatlagning.

Kontakta oss för offert idag!

Friskvårdsprogram Kreativa Kök

VI FINNS ÄVEN PÅ AKTIVITET.SE
logo
searchVisa alla aktiviteterreviewSkriv en recension

 

Share this page: