Matlagningsevent

Kontakta oss

Kreativa Kök arrangerar matlagningsevent för den lilla gruppen på 10 personer eller upp till 50 personer. Kontakta oss för era specifika önskemål!

Matlagningsevent som julfest, sommaravslutning eller uppstart efter ledigheter är ett perfekt sätt att umgås på. Ni får en minnesvärd upplevelse med mycket energi och glädje. Vi har bland annat arrangerat Almi Företagspartners julfest genom ett matlagningsevent för ca 30 personer. Det var mycket uppskattat. ICA Norrvikens personal genomförde ett matlagningsevent som uppstart inför kommande matlagningskurs med oss. Vi har genomfört många lyckade matlagningsevent med bland annat Vetenskapsrådet, Avanza, Nordea och NCC.

Vi ordnar lokal, kockar, mat och dryck och ni väljer mellan att laga trerätters eller buffé. Under matlagningen lånar ni rejäla förkläden, som skyddar finkläderna bra. Efter hand som matlagningen blir klar städar vi undan och dukar borden för en trevlig måltid. Vi har flera kök som vi hyr in oss i och under sommarhalvåret är Lindas Mat på Östermalm ett perfekt ställe, som har en egen uteplats i lugn miljö. Där kan man vara alltifrån 10-35 personer. För mindre grupper upp till 15 personer passar även köket på Miele i Solna perfekt. Matlagning och måltid tar ca 4 timmar.

Våra matlagningsevent uppskattas då vi erbjuder personliga arrangemang, där upplevelsen står i fokus och även personer med behov av specialmat, ska känna att de får en liknande måltid som övriga. Vi utgår alltid ifrån menyn och drar bort och lägger till ingredienser till vad som krävs.

Kommentarer från tidigare deltagare är ”tydlig med stort engagemang”, ”personligt och trevligt”, ”god meny med lagom ambitionsnivå”, ”roligt då vi blev ledda i lösa tyglar och det fanns utrymme för kreativitet”.

Välkomna att kontakta oss. Varmt välkomna!

 

Share this page: