Laga mat med kock

Laga mat med kock är en rolig och kreativ aktivitet med trevlig samvaro

Laga mat med kock är en matlagningsaktivitet på dag- eller kvällstid, där vi leder er igenom matlagningen på ett inspirerande och tankeväckande sätt under ett par timmar! Aktiviteten passar bäst för grupper om 10-30 deltagare och tar ca 4 timmar inklusive måltid. I grupper på max 14 deltagare bokar vi köket på Miele Gallery i Solna. Ni får chansen att prova de hetaste köksmaskinerna på marknaden och äta i en trevlig och intim matsal.

Vi är flexibla och kan även utföra aktiviteten i ert egna kök om ni önskar. Aktiviteten kan hållas på svenska eller engelska.

Vi vill att ni ska få en trevlig upplevelse och få med er några nya idéer och tips för er dagliga matlagning. Därför byggs recepten på ett inspirerande sätt men som alla kan hantera. Efter aktiviteten skickas recepten ut till de som vill ha. Det brukar vara väldigt uppskattat.

Har ni eget kök, så kan aktiviteten utföras hos er. Annars ordnar vi:

  • Lokal
  • En trevlig meny
  • Råvaror
  • Kock som leder er genom matlagningen

Kommentarer från tidigare deltagare:
Cecilia höll oss i lediga tyglar och ledde gruppen till en trevlig matlagningskväll” /Deltagare EON Värme

”Lagom ambitionsnivå som tillät deltagarna att sätta egen prägel på maten och aktiviteten som sådan. Trevlig och duktig ledare”. /Maria Thuveson, Vetenskapsrådet

TallriksuppläggningMatlagningsaktiviteter

 

Läs fler kommentarer här.

Vi har arrangerat aktiviteter för ett flertal nöjda företag, bland andra Nordea, Connecta, Röda Korset, LRF Konsult, Kemikalieinspektionen, Avanza, Almi och Vetenskapsrådet.

 

Kontakta oss  för mer information om att laga mat med kock!

 

Miele_GALLERY_original_svart

Share this page: