Matlagningsaktivitet Stockholm

  

Kreativa Kök arrangerar personliga och inspirerande matlagningsaktiviteter i Stockholm för kollegor, ledningsgrupper, privatpersoner och idrottslag. Eller varför inte stärka relationen med dina kunder och ta med dem på denna trevliga och minnesvärda upplevelse!

Matlagningsaktivitet Stockholm arrangeras för upp till 35 personer och då håller vi oftast till i vårt kök på Kungsholmen. Vi lagar antingen en trerätters meny eller en temabuffé, till exempel Asiatisk, Amerikansk, Vegetarisk, Medelhavs eller Säsongs. Alla delas in i lag och lagen får sedan samverka utifrån recept och laga till sin rätt. Vi leder grupperna med lösa tyglar och låter gruppen få utrymme för egen kreativitet. För grupper mellan 10-15 personer passar även köket på Miele Gallery i Solna utmärkt. Mycket trevligt och med de senaste och bästa köksmaskinerna för hemmet.

Vi vill att ni ska få en personlig upplevelse med god stämning och få med er lite nya idéer och tips i er matlagning. Därför byggs recepten på ett inspirerande sätt och som de flesta kan hantera på egen hand. Efter aktiviteten skickas recepten ut till de som vill ha. Det brukar vara väldigt uppskattat.

Kunder som har anlitat oss för matlagningsaktiviteter i Stockholm är bland annat Vattenfall, TeliaSonera, Länsförsäkringar, Gjensidige, Vetenskapsrådet, ICA Norrviken, NCC och Almi Företagspartner. Eftersom vi har en stor kundnöjdhet kommer flertalet av våra kunder tillbaka för nya matlagningsaktiviteter eller andra tjänster som Kreativa Kök erbjuder. Det kan vara matlagningskurser eller föreläsningar om kost.

Matlagningsaktiviteter i Stockholm kan även arrangeras för mindre grupper än 10 personer hemma hos kunden. Det blir personligt och vi anpassar matlagningen efter utrymme och tar med kompletterande köksutrustning, såsom knivar, skärbrädor och kastruller.

Vi har ett samarbete med Meeting Room Kungsholmen vars lokaler vi håller till i. Här kan du även boka konferens och kombinera den med kostföreläsning eller matlagningsaktivitet. Vi samarbetar även med Miele och använder oss av deras förstklassiga ugnar och spishällar när vi lagar mat.

  

Välkomna att kontakta oss på Kreativa Kök.

Share this page: