Matlagningsaktivitet Stockholm

Kreativa Kök arrangerar personliga och inspirerande matlagningsaktiviteter i Stockholm för kollegor, ledningsgrupper, privatpersoner och idrottslag. Eller varför inte stärka relationen med dina kunder och ta med dem på denna trevliga och minnesvärda upplevelse!

Matlagningsaktivitet Stockholm arrangeras för upp till 35 personer och då håller vi oftast till i ett kök på Östermalm, som även har tillgång till en egen uteservering när vädret tillåter. Vi lagar antingen en trerätters meny eller en temabuffé, till exempel Asiatisk, Amerikansk, Vegetarisk eller Medelhavs. Alla delas in i lag och lagen får sedan samverka utifrån recept och laga till sin rätt. Vi leder grupperna med lösa tyglar och låter gruppen få utrymme för egen kreativitet. För grupper mellan 10-15 personer passar köket på Miele Gallery i Solna utmärkt. Mycket trevligt och med de senaste och bästa köksmaskinerna för hemmet.

Vi vill att ni ska få en personlig upplevelse med god stämning och få med er lite nya idéer och tips i er matlagning. Därför byggs recepten på ett inspirerande sätt och som de flesta kan hantera på egen hand. Efter aktiviteten skickas recepten ut till de som vill ha. Det brukar vara väldigt uppskattat.

Kunder som har anlitat oss för matlagningsaktiviteter i Stockholm är bland annat Vattenfall, TeliaSonera, Länsförsäkringar, Gjensidige, Vetenskapsrådet, ICA Norrviken, NCC och Almi Företagspartner. Eftersom vi har en stor kundnöjdhet kommer flertalet av våra kunder tillbaka för nya matlagningsaktiviteter eller andra tjänster som Kreativa Kök erbjuder. Det kan vara matlagningskurser eller föreläsningar om kost.

Matlagningsaktiviteter i Stockholm kan även arrangeras för mindre grupper än 10 personer hemma hos kunden. Det blir personligt och vi anpassar matlagningen efter utrymme och tar med kompletterande köksutrustning, såsom knivar, skärbrädor och kastruller.

Vi har även ett samarbete med Utebildarna, som utvecklar och utbildar grupper i naturen. Då lagar vi mat över öppen eld och i stormkök. Detta går att göra som matlagningsaktivitet i Stockholm eller på annan ort i Sverige. Vi har även samarbete med Eventsegling där grupper om 8 personer kan segla en dag i Stockholms skärgård och sedan laga mat ombord, under ledning av Kreativa Kök.

Välkomna att kontakta oss på Kreativa Kök.

Share this page: