Mat och Hälsa på företaget

Mat och hälsa på företaget är viktigare än vad många tror!

Kontakta oss

Kreativa Kök arbetar för att öka medvetenheten och kunskapen om hur maten påverkar vår vardag, i skolan på jobbet och på fritiden. Cecilia Walton är kock och diplomerad kostrådgivare och coachar grupper och individer, barn och vuxna till högre kunskaper om mat och näring samt hur vi kan förenkla vår vardag med maten.

Tillsammans med våra samarbeten har vi möjlighet att erbjuda ett variabelt utbud av matlagningsaktiviteter, teambuildning och grupputveckling inomhus och i naturen, samt friskvårdsavtal där maten står i fokus.

Företag kan ha lite olika behov och ambitionsnivåer med matfrågan hos medarbetare och vi har tagit fram en formbar modell, för att visa på hur ett upplägg på ett matprojekt kan se ut. Vi börjar med en föreläsning och/eller matlagningsaktivitet för att väcka intresset hos personalen. Därefter finns det alternativ med workshops, matlagningskurser och individuell kostrådgivning.

Friskvårdspaket

Vi har framför allt två basala behov: sömn och kost. När dessa inte fungerar påverkas vår vardag och därmed välbefinnandet och frisknärvaron på arbetsplatsen. Genom att ta kontroll på vardagsmaten med allt vad det innebär, kan vi även få bättre sömnkvalitet. Kreativa Kök har tagit fram ett program för att ta chefer och medarbetare till en förbättrad och förenklad vardag, där du kan få kontroll på maten tillsammans med dina kollegor och din familj.

Programmet utformas efter företagets behov och följande delar finns att tillgå:

  • Föreläsning ”Öka välbefinnandet & frisknärvaron genom maten
  • Workshops, fyra olika att välja bland. T ex ”Kontroll på vardagsmaten alla dagar”
  • Matlagningskurser, grunder till mer avancerad samt tillsammans med barn.
  • Individuella kostrådgivningar
  • Matlagningsaktiviteter (inne och ute i naturen)

Projekteras och offereras efter kundens behov beroende på ambitionsnivå och antal som skall ingå i projektet. Detta paket lämpar sig för medelstora till stora företag, där en genomgång av hela personalstyrkan behövs.

Friskvårdsprogram Kreativa Kök

_DSC2431_jpg

 

 

 

 

 

 

Share this page: