Lära sig laga mat

Många barn, ungdomar och vuxna vill lära sig laga mat som är god, varierande och hälsosam. Matlagningsintresset hos barn har stigit de senaste åren med diverse matlagningsprogram och tävlingar. Alla har inte tävlingsambitioner utan vill lära sig laga mat utan krångel och avancerade tekniker. Kreativa Kök erbjuder matlagningskurser och matlagningsaktiviteter för privatpersoner, idrottsklubbar och företag, för att lära sig grunder i matlagning och även få ny inspiration och kunskap på högre nivå. Vi vill att du hittar tillbaka till glädjen i matlagning och hur den kan bygga gemenskapen i familjen eller bland kollegorna.

Som idrottsklubb eller ett gäng kollegor, kan du boka gruppkurs i matlagning för att lära sig laga mat. Vi inkluderar alltid allmän kostrådgivning som vävs in i kursen, för att även ge kunskaper om vad som är bra att äta och vad man kan äta mindre av. För idrottslaget är det viktigt att lära sig vad och hur mycket man bör äta, för att uppnå önskade tränings- och matchresultat. För tränande ungdomar är det därför viktigt att lära sig laga mat som är näringsriktig med rätt energitäthet.

Vi samarbetar med Min Friskvård, som erbjuder kuponger som du använder Friskvårdsbidraget till. Du har alltså möjlighet att använda dina kuponger från Min Friskvård till att lära sig laga mat, eftersom vi kombinerar kursen med kostrådgivning. Använd Friskvårdsbidraget till något roligt, utvecklande och nyttigt som du verkligen har glädje av på lång sikt! Vi håller våra gruppkurser på Miele Gallery i Solna, där det även finns möjlighet att komplettera kursen med en kostföreläsning.

För privatpersoner ordnar vi med matlagningskurser hemma hos deltagaren och bygger kursen efter individuella behov och önskemål. Antingen behöver man lära sig laga mat från grunden eller så söker man mer variation för att utöka sin palett i vardagsmatlagningen. Många av våra deltagare efterfrågar kunskaper i fiskrätter och vegetarisk matlagning. Det kan även vara att lära sig laga glutenfritt, laktosfritt eller annan specialmat.

Kontakta Kreativa Kök idag!

Share this page: