Laga mat med kock

Laga mat med kock är en av våra mest uppskattade tjänster, då vi erbjuder personliga och varma arrangemang med god och trevlig mat, som alla grupper klarar av. I de flesta fall är det företagsgrupper med kollegor, ledningsgrupper eller tillsammans med kunder. Det förekommer även att privatpersoner vill laga mat med kock för möhippor, svensexor eller med familjen. För mindre grupper kommer vi gärna hem till er och genomför matlagningen. Vi tar med de extra redskap som kan tänkas behövas i form av till exempel knivar och skärbrädor.

Matlagning i team är en mycket bra isbrytare och får folk att slappna av. De som är säkrare i matlagning får visa upp sina kunskaper och samtidigt får dem som är mer osäkra mer stöd att laga mat med kocken.

Vi har en mycket hög kundnöjdhet och har arrangerat laga mat med kock med lyckade resultat för till exempel Röda Korset, HBA Fordonsteknik, Nordea, Gjensidige och Vattenfall flertalet gånger. Vi lagar antingen trerätters eller buffé, som till exempel Medelhavs, Amerikansk, Asiatisk eller Vegetarisk. Vår senaste buffé Hållbar Mat blev succé i våras och anpassas efter säsong. Trerättersmenyn anpassas efter säsong och det finns alltid alternativ för vegetarianer och annan specialmat, som motsvarar originalmenyn så gott det går.

laga mat med kock

Om laga mat med kock

Laga mat med kock pågår under ca 4 timmar inkluderat måltid. I priset ingår personal, råvaror, lokal och lån av förkläde. Vi rekommenderar vin och öl som kunden kan ta med, alternativt att vi ansöker om tillfälligt alkoholtillstånd för sällskapet. Våra lokaler vi hyr ligger i city och Solna. Vi har även möjlighet att arrangera aktiviteten på andra orter ute i naturen i kombination med tjänster från Utbildarna. Det kan även fungera inomhus på andra orter om det finns tillgång till kök som är lämpligt för detta.

Aktiviteten kan även kombineras med en kostföreläsning på 60 minuter. Cecilia Walton som är kostrådgivare och kock, föreläser med fokus på hur hjärnan påverkas av olika kostval och berättar om varför vi behöver alla näringsämnen. Cecilia förespråkar ”ren mat”, som lagas från grunden med minimalt med tillsatser och halvfabrikat.

Kontakta Kreativa Kök redan idag!

Share this page: