Kostrådgivning för medarbetare

Vår kostrådgivning för medarbetare bygger på personlig kontakt med individen. Här kan du som arbetsgivare erbjuda medarbetaren att använda friskvårdsbidraget.

Individuell kostrådgivning 3×55 min

kostrådgivning_DSC2763_jpg - beskurenIbland räcker det inte med att veta om att ”man ska äta rätt”, för att hålla en sund livsstil och en hälsosam kroppssammansättning. Det är inte lätt att själv hitta nyckeln som gör att du når ditt mål. Ofta handlar det om att man önskar en viktnedgång, men lika gärna en viktuppgång eller vad som är viktigt att tänka på om man bestämmer sig för att till exempel bli vegan eller har särskilda behov.

Vi erbjuder kostrådgivning för medarbetare som vill göra en livsstilsförändring och kommer gärna ut till företaget och utför dessa. Vi erbjuder ett paket om 3 träffar á 55 min/person. För detta kan friskvårdsbidraget utnyttjas.

Cecilia Walton som håller i rådgivningarna är kock i botten och vidareutbildad kostrådgivare genom Paulúns Näringscenter. Cecilias filosofi är att förenkla tankar kring mat och strunta i alla specifika dieter, som många gånger gör folk mer förvirrade. Back to basic med rena råvaror och grundläggande matlagning. Eftersom det svåra är att omsätta det du lärt dig i praktiken, erbjuder vi kompletterande matlagningskurser individuellt eller i grupp.

Kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda i enskilda tjänster eller paket!

 

  

Share this page: