Köksprodukter

Kreativa Köks webbutik innehåller noga utvalda köksprodukter, som vi själva testar i vår verksamhet, för att säkerställa att de är funktionella och håller hög kvalité. Många av de köksprodukter vi säljer är dessutom tillverkade för att hålla i restaurang- och storkök. Som deltagare på våra matlagningskurser har du även möjlighet att testa många av köksprodukterna. Till exempel köksknivar, eftersom det är väldigt personligt vad man gillar och passar ens hand. Vilka knivmodeller som är bra är kanske inte heller självklart. Vi hjälper gärna till med tips om vilka köksprodukter som är bra att börja med, eftersom till exempel bra köksknivar ska ses som en investering som du kan ha i åtminstone 20 år, så länge de tas om hand med regelbundet underhåll.

Vi har både utländska tillverkare som Victorinox, Zwilling och William Bounds och även små producenter som svenska designers och livsmedelsproducenter som Sabina W Gustrin, Carl Oscar, Axlings Linne och Högtorp Gård. Många av köksprodukterna är utvalda för att vi tycker att de är smarta och praktiska att använda i vardagen. Dessutom vill vi lyfta fram köksprodukter med design som känns modern, lite cool och rolig. Det ger större inspiration och glädje i matlagningen!

Vi vill hjälpa dig till en enklare och bättre matvardag med våra köksprodukter, kryddor och andra saker som gör livet enklare och roligare i köket. Till exempel den smarta väskan från Hinza, som fungerar både som kundkorg och väska att bära hem varorna i.

När du är på språng, på jobbet eller ska på utflykt med barnen har vi grymma vardagsprodukter i giftfri plast från Carl Oscar. Det är matlådor med kyllock, mattermosar, mellanmålsburkar och 2in1-flaskor för barnen där du kan lägga nötter eller något annat i underdelen av flaskan.

Saknar du produkter ifrån de märken vi säljer, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Share this page: