Julerbjudande

Istället för julbord!

Ta med kollegorna och kom och laga vinterinspirerad mat tillsammans under vägledning av en kock.

Pris från 845 per person
I priset ingår lokal, personal, råvaror samt lån av förkläden. Det går bra att lägga till för alkoholfria drycker och vi rekommenderar gärna vin och öl som ni kan ta med er. Lättglögg och pepparkakor till välkomstmingel ingår.

Välj mellan våra två alternativ:

Trerättersmeny vinter 2017
Lämplig för 10-18 pers.

Förrätter
• Inkokt lax med stjärnanis, ljummen äppel- och fänkålssallad & saffransmajonnäs.
• Mandelpotatissoppa toppad med rårörda lingon & Bredsjö blå ost, serverad med hembakat knäckebröd.
Varmrätter
• Ångad torsk med hasselnötssmör, rostad jordärtkockspuré & örtslungade betor
• Timjanstekt flank med lingon- och blåbärssås, smörstekt ostronskivling & rotfruktsgratäng
Desserter
• Bakelse med mjölkchokladmousse på kardemummakaka serverad med rommarinerade citrusfrukter & granatäpple
• Rawfood päronpaj med mintchokladöverdrag & rostad valnötsgrädde sötad med agavesirap

 

Buffé Hållbar Mat Vinter
Lämplig från 18 pers.

• Hönsfärsburgare med ananas- och myntasalsa
• Blåmusselsoppa med rotsaker
• Rödkålsdolmar med svartrot & svarta bönor
• Brysselkålsallad med matvete, grönmögelost och äppelvinegrette
• Grönkålssallad med rostad vitlöksdressing & kryddigt brödkrisp
• Röd & grön ugnsbakad kulpotatis (en variant vid beställning under 28 personer)
Dessert:
• Vaniljpannacotta med rommarinerade citrusfrukter & granatäpplen toppad med kanderade hasselnötter
 
Kontakta oss för mer information och bokning
Share this page: