Föreläsningar Workshops Matlagningskurser

Föreläsningar Workshops Matlagningskurser för företag

Öka frisknärvaron och välbefinnandet på företaget!

Cecilia Walton väver samman näringskunskaper med matlagning på ett roligt, enkelt och inspirerande sätt. Hon fördjupar medvetenheten och kunskapen om hur viktig maten är för vårt välbefinnande och dagliga prestation på jobbet, i skolan och fritiden.

Med egna erfarenheter under uppväxten av felaktig kost, vet Cecilia hur hennes skol- och idrottsresultat påverkades negativt. Det fortsatte sedan en bra bit in i vuxenlivet.

Cecilia har bl a föreläst för: ICA Norrviken, IKEA Uppsala, Förskolorna Upptäckarna, Liberorum Förskolor, Bausch & Lomb, Morris Advokatbyrå, SISU Stockholm Idrottsutbildarna, Smålandsidrotten och Sveriges Turistförening.

Bakgrund:

Cecilia är kock och diplomerad kostrådgivare. Hon har även lång erfarenhet av försäljning inom byggbranschen samt har arbetat med ledarskap och utbildning inom ideell verksamhet under många år. Idag arbetar Cecilia med att utbilda i näringslära och matlagning med föreläsningar, workshops och matevents. Hon erbjuder också matlagningskurser samt utveckling av mat på skolor och förskolor.

Vi erbjuder:

  • Föreläsning på 1 timme där möjlighet ges till frågeställning efteråt. Från 50 personer.
  • 1,5 timme där föreläsningen blir interaktiv och frågor ställs under tiden. 10-50 personer.
  • 2-3 timmars föreläsning inklusive en efterföljande workshop. Deltagarna diskuterar bra lösningar kring vardagsmaten. Hitta nya vägar som gör vardagen enklare.

Föreläsningens innehåll

  • Vilka näringsämnen finns det?
  • Varför är det viktigt att få i oss dem?
  • Varför är alla måltider viktiga?
  • Hur påverkas vår mentala och fysiska prestation genom maten?
  • Varför det är viktigt både vad och hur vi äter?
  • Hur kan du få in en sundare livsstil i din stressade vardag?
  • Hur gör kunskap och kompetens med rätt redskap & basvaror i köket ditt liv enklare?
  • Smartare och bättre planering med större variation på vardagsmaten.
  • Att förbereda våra barn för vuxenlivet & avlasta oss själva genom att inkludera dem i köket.
  • Hållbara, enkla och smarta val för hälsa och miljö.

 

Boka som frukostföreläsning för upp till 30 personer i våra nya lokaler hos ALNO kök på Karlavägen 64 alternativt kommer Cecilia ut på arbetsplatsen och serverar en god och hälsosam frukost som anknyter till föreläsningen. För detta går det att använda en del av Friskvårdsbidraget.

forelasning_vaxjo_17sep2016   _DSC2763_jpg - beskuren   alno studio 2 - liten bild

Workshops- hitta smarta knep för en bättre och mer hälsosam vardag

Diskussioner med genomgång 1,5 timme. Grupper om 3–4 personer för att komma fram till lösningar på de individuella problemen inom de områden som workshopen innehåller. Följande workshops finns att välja på:

  • Kontroll på vardagsmaten alla dagar
  • Förändra mina matvanor långsiktigt och enkelt
  • Skapa goda matvanor i gruppen
  • Bilda en matklubb på jobbet

Matlagningskurs- använd friskvårdsbidraget smartare!

Använd friskvårdsbidraget smartare och gå en matlagningskurs med praktisk kostrådgivning. Detta ger dig knuffen till att gå från ord till handling, genom att få igång matlagningen med smarta tekniker och planering. Boka antingen löpande kursstarter eller för en hel företagsgrupp på överenskomna datum. Vi erbjuder grundkurser och Steg 2 kurs för dig som vill vidareutveckla din vardagsmatlagning.

Kontakta oss för offert idag!

Friskvårdsprogram Kreativa Kök
mf-banner-inv-250x100           Matlagningskurs_miele
VI FINNS ÄVEN PÅ AKTIVITET.SE
logo
searchVisa alla aktiviteterreviewSkriv en recension

 

Share this page: