Exxent

Kreativa Köks sortiment i webbutiken är noga utvalt. Därför har vi bland annat valt att jobba med Exxent, som har alla möjliga funktionella, snygga och kvalitativa köksredskap. Exxents produkter används av de flesta restauranger och storkök och det gör att de måste hålla hög nivå och vara slittåliga. Vi testar de flesta av produkterna i vår verksamhet och därför har även du chans att testa flertalet produkter om du går en matlagningskurs med oss eller deltar i en matlagningsaktivitet med jobbet eller idrottsklubben.

Exxents sortiment är stort av framför allt rostfria produkter och vi har valt ut ett antal som vi tycker behövs i ett bra hemmakök. Det finns redskap som slevar, bunkar, skärbrädor, vispar, termometrar, citruspressar, silar, kastruller med mera, som passar för både det lilla lägenhetsköket till det stora villaköket. Skärbrädor är också ett redskap som vi anser är viktig för att matlagningen ska bli rolig. Vi har skärbrädor både i trä och plast. Precis som med alla andra produkter i butiken har vi valt ut dem med omsorg och har därför bara skärbrädor med bra funktion, som inte åker runt över hela bänken när du arbetar. Gör helt enkelt matlagningen roligare och enklare!

Exxents kastruller och grytor är rostfria med en ordentlig botten, som minskar risken för vidbränning. De har en snygg design, skönt handtag, finns i många storlekar och är ändå prisvärda. Självklart finns en sauteause i sortimentet med, som du kan vispa en god bearnaise i. Ett riktigt bra köp!

Vi gillar Exxent för att det är hållbara produkter, som ändå är prisvärda. Vill du köpa en ballongvisp som är större än dem du ser i butiken? Tveka inte att höra av dig så fixar vi det från Exxent. I de allra flesta fall har vi snabba leveranser på ett par tre dagar även om det är beställningsvaror. Ring eller mejla oss om du saknar något i butiken.

Share this page: