Kreativa Kök i ICA Nära Magasin Vi är så galet stolta över att vårt koncept Medvetet Val! Vi har jobbat fram det sen 2015 och äntligen får vi uppmärksamhet i ICA Näras egna magasin! Cecilia Walton på Kreativa Kök har enträget jobbat fram konceptet tillsammans med Magnus Wassén som är handlare på ICA Nära Norrviken. [mer]

Kreativa Kök i ICA Nära Magasin

Vi är så galet stolta över att vårt koncept Medvetet Val! Vi har jobbat fram det sen 2015 och äntligen får vi uppmärksamhet i ICA Näras egna magasin! Cecilia Walton på Kreativa Kök har enträget jobbat fram konceptet tillsammans med Magnus Wassén som är handlare på ICA Nära Norrviken. Medvetet Val går ut på att kompetenshöja medarbetarna i butiken för att bli säkrare i sina matkunskaper. Detta bidrar till ökad och förbättrad kundservice. Vi vill även hjälpa kunden till Medvetna Val genom ett skyltsystem som sitter i butiken samt även kundaktiviteter på olika teman. Genom dem förmedlar vi hälsosamma och hållbara kunskaper till kunden.

Konceptet finns även hos ICA Nära Stuvsta, som kommer ta nya tag efter att butiken byggts om efter sommaren 2019.

Nu hoppas vi på att fler Nära och Supermarket butiker hakar på och förbereder butiken för framtiden, där kundservice står högt!

Share this page:


Write a Reply or Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sök på sidan

Senaste inlägg

Taggar