Ducatiklubben på fest! Vartannat år är det MC-mässa i Stockholm med runt 60 000 besökare från hela landet. Ducatiklubben i Sverige är en intresseförening som knyter samman ägare av Ducatis motorcyklar på en fest i samband med mässan varje år. 2019 fick Kreativa Kök i uppdrag att arrangera festen och självklart laga maten. Temat var [mer]

Ducatiklubben på fest!

Vartannat år är det MC-mässa i Stockholm med runt 60 000 besökare från hela landet. Ducatiklubben i Sverige är en intresseförening som knyter samman ägare av Ducatis motorcyklar på en fest i samband med mässan varje år. 2019 fick Kreativa Kök i uppdrag att arrangera festen och självklart laga maten. Temat var förstås italiensk buffé och vi gjorde det riktigt bra med rödvitrutiga dukar, ljus i vinflaskor och grissinis i glasburkar på borden.

Maten fick i princip stående ovationer vilket vi förstås är mycket stolta över! Det var otroligt kul att arrangera detta och dessutom i Fabriken Events sprillans nya och moderna event- och konferenslokaler i Hammarby sjöstad. Vi ser fram emot att arrangera fler events där och med Ducatiklubben! Läs mer om catering och företagsaktiviteter här.

Tiramisu med hallon avslutade middagen 🙂

Share this page:


Write a Reply or Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sök på sidan

Senaste inlägg

Taggar